Η επιχείρηση

Η εταιρεία μας βρίσκεται στη καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου σε ιδιόκτητες εγκατατάστεις, στο ιστορικό χωριό Κιλελέρ Λάρισας, δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό και το μνημείο του Κιλελέρ.

Από το 2000 που ξεκινήσαμε τη πορεία μας στο χώρο τοποθετούμε συχεχώς τον πήχη όλο και πιο ψηλά, για ποιοτικότερα σπορόφυτα και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


2011

Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου καλλιεργητή, μας οδήγησαν στην ένταξη των εμβολιασμένων σποροφύτων στα παραγώμενα προιόντα μας. Εξελισσόμαστε συνεχώς με νέες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες τεχνικές καλλιέργειας σποροφύτων και συνεχή κατάρτιση του εξειδικευμένου προσωπικού μας.
Σήμερα παράγουμε πάνω από 25.000.000 σπορόφυτα το χρόνο.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε για:

  Σκληραγωγημένα φυτά με καλό ριζικό σύστημα που 'ξεκινούν' αμέσως στο χωράφι.

  Ομοιόμορφα φυτά σε ηλικία αλλά και σε μέγεθος.

  Φυτά απαλλαγμένα από εχθρούς και ασθένειες.

  Προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.


Οι εγκαταστάσεις μας

Βρισκόμαστε σε ιδιόκτητη έκταση 30.000τμ. με 5.000τμ. σύγχρονου γυάλινου θερμοκηπίου, 10.000τμ. πλαστικού τοξοτού θερμοκηπίου, 2.000τμ. διχτυωτού θερμοκηπίου και 1.000τμ. αποθηκευτικών και άλλων βοηθητικών χώρων.
Η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει από τις 2 τελευταίας τεχνολογίας μηχανές σποράς που φτάνουν σε παραγωγή τους 800 δίσκους σποράς ανά ώρα (250.000 σπόροι την ώρα).
Τα 3 σύγχρονα προβλαστήρια, συνολικά 350 τμ. που διαθέτουμε είναι εξοπλισμένα με όλα τα μέσα, ώστε οι συνθήκες θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας και φωτισμού, κατά τα πρώτα κρίσιμα στάδια ανάπτυξης του σπόρου, να είναι πλήρως ελεγχόμενες.

Τα θερμοκήπια είναι εξοπλισμένα με:

  Συστήματα επιδαπέδιας θέρμανσης

 Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης

  Αερολέβητες

  Συστήματα δροσισμού, σκίασης, φυσικού αλλά και δυναμικού εξαερισμού

  Συστήματα ποτίσματος με μπάρες αλλά και παλλίροιας (ebb and flood system).Η λίπανση των σποροφύτων γίνεται με κεφαλή υδροπονικού συστήματος έτσι ώστε να παρέχονται με μεγαλύτερη ακρίβεια τα απαιτούμενα θρεπτικά στοιχειά.
Όλα τα συστήματα συνδέονται με αισθητήρες και πίνακες αυτοματισμού έτσι ώστε η λειτουργία τους να ελέγχεται με ακρίβεια.
  

Ευκαιρίες καριέρας